Laguna - Bukmarker - Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom

Od 1. jula 2024. do 31. januara 2025, prilikom kupovine Premium karticama Gold, Platinum, Signature i Infinite, koje su izdate u Srbiji, na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili više, imaćete mogućnost odabira jednog od ponuđenih poklona, a uz sve pomenuto, dobijate i vaučer za Dice Arenu koji važi za dve osobe.



Bilo da tražite poklon za sebe ili dragu osobu, tokom oktobra možete izabrati:

Lampica za knjige „The Really Tiny Black“ – najtanja i istovremeno jedna od najboljih lampica za knjige koje možete kupiti. Savršeno oblikovana i zakrivljena i na pravim mestima fleksibilna, ova nagrađivana mala lepotica neprestani je bestseler. Izrađena od kvalitetnog materijala u velikom spektru boja za svačiji ukus. Idealan poklon za sve ljubitelje knjiga. Baterije su uključene.

Lupa/bukmarker „The Binoculars“ – vrlo praktičan predmet koji služi da čvrsto obeleži stranicu knjige ili časopisa do koje ste stali i kada vam je potrebno da pogledate nešto sa velikom preciznošću. Izrađena je od kvalitetnog materijala koji se ne oštećuje lako, a poseban šarm joj daju neobičan dizajn. Idealan poklon za sve ljubitelje knjiga. 

Lampica za knjige „The Really Tiny Pink“ – koristeći najnovije LED tehnologije, ova lampica za knjige služiće vas bukvalno na hiljade sati. Upotreba LED umesto tradicionalnih sijalica takođe znači da je životni vek baterije značajno produžen.

Lupa/bukmarker „The Wayfarers“ – vrlo praktičan predmet koji služi da čvrsto obeleži stranicu knjige ili časopisa do koje ste stali i kada Vam je potrebno da pogledate nešto sa velikom preciznošću. Možete je nositi svuda sa sobom izrađena je od kvalitetnog materijala koji se ne oštećuje lako a poseban šarm joj daju neobičan dizajn. Idealan poklon za sve ljubitelje knjiga.

Dvadeset četiri časa iz života jedne ženeŠtefana Cvajga – sedam odabranih priča u ovoj zbirci istinski su dragulji koji otkrivaju prefinjenog pripovedača i majstora u predstavljanju istančanih psiholoških portreta. Od bojazni pred nepoznatim, održavanja porodične zablude koja obezbeđuje svim članovima goli opstanak, preko fascinantne priče o spasavanju posrnule duše u naslovnoj pripoveci, do fatalnog saznanja o ljubavi jedne neznanke i raskrinkavanja bračnih tajni, svaka priča izaziva buru osećanja i navodi na duboko razmišljanje o slojevitosti našeg postojanja.

Crveni šatorAnite Dajamant, bestseler Njujork tajmsa, moderni je klasik koji na originalan način tumači jednu od najstarijih priča.

Ime joj je Dina. U Bibliji, u Knjizi Postanja, samo se pominje u mnogo poznatijim poglavljima o njenom ocu Jakovu i njegovih dvanaest sinova. Ispričan glasom Dine, ovaj roman otkriva tradicije i nemire u životima žena iz prošlosti – svet crvenog šatora. On počinje pričama njenih majki – Lie, Rahile, Zilpe i Bilhe – četiri Jakovljeve žene. One vole Dinu i daruju je veštinama koje će joj pomoći u njenom potonjem životu. Naposletku, kada se bude zaljubila, doći će do tragedije zbog koje će morati da pobegne od porodice.

Ja sam heroj 1Kenga Hanazave – Hideo Suzuki radi kao potplaćeni pomoćnik mangake, ima problema sa samopouzdanjem i halucinacijama. Oseća se kao sporedni lik u sopstvenoj životnoj priči. Međutim, život će mu se uskoro drastično promeniti, jer niz misterioznih incidenata i smrti širiće se celim Japanom. Svet koji poznaje potpuno će nestati.

Ja sam heroj 2“ – u drugom tankobonu sadašnjica se pretvara u košmar, strašniji od Hideovih halucinacija. Izbegavši ujede zaražene Teko i kolega na poslu, Suzuki svedoči strmoglavom raspadu sveta bežeći iz Tokija od razularenih krvoločnih hordi zombija. Broj zombija vrtoglavo raste, katastrofe se odigravaju na svakom koraku, nesreće se nižu jedna za drugom. Da bi izvukao živu glavu, moraće prvi put u životu da preuzme odgovornost i pronađe hrabrost duboko skrivenu u sebi.

Svakog meseca očekuju vas novi pokloni.

Celokupna akcija trajaće do 31. januara 2025. godine.

Uživajte u pogodnostima koje vam nude Visa, Laguna i Delfi knjižare!


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
knjiga meseca kradljivci svile  laguna knjige Knjiga meseca – „Kradljivci svile“
01.10.2024.
Za ljubitelje knjige Laguna uvek ima dobre vesti! Svakog meseca jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za Knjigu meseca. To znači da će od 1. do 31. oktobra Knjiga meseca moći da se kupi na specija...
više
dečja knjiga meseca lero kralj leptira  laguna knjige Dečja knjiga meseca – „Lero – Kralj Leptira“
01.10.2024.
Za ljubitelje knjige Laguna uvek ima dobre vesti! Svakog meseca jedan naslov za decu proglašavamo za Dečju knjigu meseca. To znači da će od 1. do 31. oktobra Dečja knjiga meseca moći da se kupi na spe...
više
kompanija visa i izdavačka kuća laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom laguna knjige Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom
01.10.2024.
Od 1. jula 2024. do 31. januara 2025, prilikom kupovine Premium karticama Gold, Platinum, Signature i Infinite, koje su izdate u Srbiji, na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili v...
više
premijera animiranog filma ja sam akiko video  laguna knjige Premijera animiranog filma „Ja sam Akiko“ [video]
01.10.2024.
U okviru autorskog takmičarskog programa Evropskog festivala animiranog filma „Balkanima“, u utorak 1. oktobra u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad od 20.30, odmah nakon otvaranja festival...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.