Laguna - Bukmarker - Predstavljena „Plazma Plazmastičarnica“ — jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Predstavljena „Plazma Plazmastičarnica“ — jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme

U prelepom ambijentu restorana Sofa u utorak, 15. novembra predstavljena je „Plazma Plazmastičarnica“, prva i jedinstvena knjiga recepata sa Plazma keksom.



Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju ukusne slatke i slane specijalitete napravljene sa Plazma keksom, kao i da se uvere na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje Plazma iskustvo.


 
Prisutnim gostima na događaju obratio se panel govornika, među kojima su bili predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer. Predstavnici kompanije Bambi objasnili su ideju koja je vodila osmišljavanje i proces izrade „Plazma Plazmastičarnice“, kao i ciljeve koje je kompanija imala u vidu prilikom stvaranja ove knjige.



„Izuzetno smo ponosni na kreativni poduhvat i konačni rezultat koji smo postigli stvaranjem ’Plazma Plazmastičarnice’. Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa čak i onim slanim, ukoliko volite nešto neočekivano. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša ’Plazmastičarnica’ tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je bila da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.

Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila poznata novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je ovom prilikom govorila o svojim utiscima o „Plazma Plazmastičarnici“, opisala načine na koje pristupa umeću kuvanja i kako prilagođava proces pripreme obroka svom poslu i životnom stilu. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata za „Plazmastičarnicu“ podelila i food-blogerka Milkica Crevar Sakač.
 
< allowfullscreen="" frameborder="0" height="326" src="https://www.youtube.com/embed/ywlpcftyJW0?rel=0" width="580">


Podelite na društvenim mrežama:

Povezani naslovi
najnovija lagunina bajkoteka donosi priču o neobičnom dečačiću po imenu momotaro video  laguna knjige Najnovija „Lagunina Bajkoteka“ donosi priču o neobičnom dečačiću po imenu Momotaro [video]
22.08.2025.
Ovog petka uspavljujemo vas uz najlepše priče za laku noć iz celog sveta! Poslušajte japansku priču o jednoj breskvi iz koje se jednog dana začuo dečji glas. Breskva se raspolutila i iz nje je iskočio...
više
cenzurisani klasici kome smetaju doživljaji toma sojera i alisa u zemlji čuda  laguna knjige Cenzurisani klasici – kome smetaju „Doživljaji Toma Sojera“ i „Alisa u Zemlji čuda“?
22.08.2025.
Cenzura je postupak nadziranja slobode izražavanja. Ona se može sprovoditi na mnogobrojne načine – od uništavanja nepoželjnih sredstava izražavanja, preko brisanja ili precrtavanja nepoželjnih delova,...
više
zoran petrović empatija nas čini ljudima laguna knjige Zoran Petrović: Empatija nas čini ljudima
22.08.2025.
Šta je zadatak pisca triler romana i književnosti uopšte, i koliko je teško proniknuti u um ubice, govori Zoran Petrović, autor knjige „Ukus straha“. Biografija Zorana Petrovića je izuzetno bog...
više
nebojša jovanović knez mihailo kao simbol jednog vremena laguna knjige Nebojša Jovanović: Knez Mihailo kao simbol jednog vremena
22.08.2025.
Nakon knjiga u kojima je na originalan istoriografsko-književni postupak prikazao ličnosti naše nacionalne istorije, poput kneza Aleksandra Karađorđevića i Jevrema Obrenovića kroz priču o njihovim dvo...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.