U prelepom ambijentu restorana Sofa u utorak, 15. novembra predstavljena je „Plazma Plazmastičarnica“, prva i jedinstvena knjiga recepata sa Plazma keksom.
Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju ukusne slatke i slane specijalitete napravljene sa Plazma keksom, kao i da se uvere na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje Plazma iskustvo.
Prisutnim gostima na događaju obratio se panel govornika, među kojima su bili predstavnici kompanije Bambi, Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer. Predstavnici kompanije Bambi objasnili su ideju koja je vodila osmišljavanje i proces izrade „Plazma Plazmastičarnice“, kao i ciljeve koje je kompanija imala u vidu prilikom stvaranja ove knjige.
„Izuzetno smo ponosni na kreativni poduhvat i konačni rezultat koji smo postigli stvaranjem ’Plazma Plazmastičarnice’. Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa čak i onim slanim, ukoliko volite nešto neočekivano. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša ’Plazmastičarnica’ tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je bila da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.
Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila poznata novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je ovom prilikom govorila o svojim utiscima o „Plazma Plazmastičarnici“, opisala načine na koje pristupa umeću kuvanja i kako prilagođava proces pripreme obroka svom poslu i životnom stilu. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata za „Plazmastičarnicu“ podelila i food-blogerka Milkica Crevar Sakač.
< allowfullscreen="" frameborder="0" height="326" src="https://www.youtube.com/embed/ywlpcftyJW0?rel=0" width="580">>