Laguna - Bukmarker - Drugi dan Sajma knjiga sa piscima Lagune - Knjige o kojima se priča
Sajamski dani - Besplatna dostava na teritoriji Srbije
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Drugi dan Sajma knjiga sa piscima Lagune

Prva sajamska nedelja na 67. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu donosi susrete za brojnim poznatim autorima.

 
Od 13.00 sa posetiocima i ljubiteljima knjiga družiće se Jasenka Lalović, autorka sada već znamenitog serijala „Brda od pelina“, kada će predstaviti završnicu trilogije – „Bastadur“.
 
Od 14.00 Pavle Zelić će potpisivati svoju novu knjigu – „Gorka pilula“ u kojoj nas vodi kroz tajne hodnike farmaceutske industrije, razotkrivajući zločine koji su ostavili neizbrisiv trag u istoriji, ali i u našim životima.
 
Od 15.00 Vuk Drašković potpisivaće svoje knjige. Laguna je nedavno predstavila „Ruskog konzula“, roman po kom je snimljen film, gde je Žarko Laušević maestralno odigrao konzula Ivana Jastrebova, svoju poslednju ulogu.
 
U 16.00 na štandu Lagune u Hali 1 biće Dejan Lučić, čovek koji zna sve. U drugoj knjizi „Pavelićevog testamenta – Žig komunizma“, otkriva nam kako je u Jugoslaviji stvorena „duboka država“, koja još postoji u Srbiji!
 
Svi koji su zavoleli „Najnormalnijeg čoveka na svetu“ imaće priliku da upoznaju i dobiju potpis autora Ivana Tokina, koji će potpisivati svoje knjige od 17.00.
 
Za kraj nedeljnog dana, na Laguninom štandu u Hali 1, „Preživeti haos“, filozofski vodič kroz veštinu komunikacije, Zorica Tomić potpisivaće od 18.00.
 
POPUSTI NA SAJMU KNJIGA NA ŠTANDOVIMA LAGUNE
 
Svi naslovi Lagune na Sajmu knjiga biće sniženi 15% (ili sa članskom kartom Kluba maksimalno 20%). Popust će se uvećavati u zavisnosti od broja knjiga, pa će tako za kupovinu 3–5 knjiga ići dodatnih 10%, za kupovinu 6–8 knjiga 15% i za kupovinu 9 i više važiće dodatnih 20% popusta. Na Laguninim štandovima u halama 1 i 4 važe i omiljene akcije čitalaca „3 za 499“ i „3 za 999“.
 
Specijalni popusti i akcije na štandu Delfi knjižara
 
Kao i prethodnih godina, na štandu Delfi knjižara u Hali 4 važe sjajni popusti na sve knjige domaćih i stranih izdavača: za kupovinu 1–4 knjige popust je 15%, 5–8 knjiga – 20%, 9 i više knjiga – 25%. Uz flajer sa Laguninog štanda imate i dodatnih 5% popusta na snižene cene. Na sve artikle iz gift asortimana, kao i na društvene igre, važiće popust 20% . Čitaoce očekuju i posebne akcije za naslove u Laguninom izdanju – „3 za 999“ dinara i „3 za 499“ dinara.
 
Sa prijateljima Lagune obezbedili smo poklone uz svaku kupovinu na štandovima Lagune na Sajmu knjiga i kupovinu u knjižarama tokom Sajamskih dana.
 
Vidimo se na Sajmu knjiga!


Podelite na društvenim mrežama:

spremite se sajamski dani od 14 do 29 oktobra laguna knjige Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra
19.10.2024.
I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!   U slučaju da ne...
više
laguna i knjižare delfi na 67 međunarodnom beogradskom sajmu knjiga laguna knjige Laguna i knjižare Delfi na 67. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga
19.10.2024.
Najlepši oktobar i još jedan Sajam knjiga!   Od subote 19. do nedelje 27. oktobra pod kupolama Beogradskog sajma održaće se 67. Međunarodni sajam knjiga, a na njemu će se Laguna predstaviti...
više
veliki broj pisaca na štandu lagune na sajmu knjiga u hali 1 laguna knjige Veliki broj pisaca na štandu Lagune na Sajmu knjiga u Hali 1
19.10.2024.
I ove godine sa čitaocima će se družiti veliki broj pisaca tokom devetodnevnog Sajma knjiga. Ovo je kompletan raspored potpisivanja pisaca na štandu Lagune u Hali 1:   Nedelja, 20. oktob...
više
ne propustite hitove lagune na sajmu knjiga laguna knjige Ne propustite hitove Lagune na Sajmu knjiga
19.10.2024.
Laguna i ove godine na Sajmu knjiga predstavlja veliki broj važnih knjiga domaće i svetske književnosti, a jedan naslov imaće i svetsku premijeru. Reč je o novoj knjizi Tonija Parsonsa, ekskluzivnog g...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.