Kompanija Bambi je organizovala je 21. decembra u divnom ambijentu restorana „Balkon“ druženje i tom prilikom predstavila „
Plazma Plazmastičarnicu 2.0“, drugo izdanje jedinstvene knjige recepata za sve ljubitelje Plazme.
Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju jedinstvene kulinarske specijalitete sa Plazma keksom, kao i da saznaju na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje slatke i slane Plazma kreacije.
Prisutnim gostima na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi: Tanja Knežević, brend menadžer, i Nemanja Brković, PR menadžer.
„Nakon prvog izdanja koje je naišlo na sjajne reakcije potrošača, vrlo smo ponosni što je ova kulinarska priča dobila i svoj nastavak ’Plazma Plazmastičarnica 2.0’. U godini kada brend Plazma obeležava veliki jubilej, želeli smo da izmaštamo nove načine za uživanje u neponovljivom i jedinstvenom ukusu Plazma keksa. Nadamo se da će vas ovo drugo izdanje kuvara uvesti u predivni svet kulinarstva i pokazati vam koliko priprema ukusne hrane može biti zabavna! Naša želja ostaje ista, a to je da’‘Plazmastičarnica 2.0’ bude iskra koja će zapaliti vašu kreativnost i koja će vas podstaći da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.
Pored predstavnika kompanije, događaju je prisustvovala i poznata glumica Bojana Stefanović, sve više prisutna u svetu food blogera, a koja je ovom prilikom govorila o svojoj ljubavi prema kuvanju, gde pronalazi inspiraciju, i utiscima o „Plazma Plazmastičarnici 2.0“. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač, koja je već drugu godinu zaredom saradnica na ovom jedinstvenom projektu.