U subotu, 8. juna, ispred Francuskog instituta održana je promocija srpskog izdanja Larusovog kuvara „Poslastičarstvo za klince!“ uz kulinarsku radionicu na francuskom jeziku.
Izdavačka kuća Laguna i Francuski institut pripremili su zanimljivu radionicu za najmlađe poslastičare koji su imali priliku da puna dva sata prave divne slatkiše po receptima iz ovog kuvara.
Veliki broj malih poslastičara uživao je u kulinarskoj radionici i uz pomoć najboljih kuvara restorana „Le Molière“ napravio raznovrsne ukusne kolačiće koji su na samom kraju promocije bili posluženi svim prisutnima.
Larusovo „Poslastičarstvo za klince!“ naučiće najmlađe da prave kolače kroz zabavu. U ovoj knjizi naći ćete lake i jednostavne recepte zaslađene cakama za pripremanje zabavnih slatkiša i užina, koje je osmislio majstor poslastičarstva Pjer-Dominik Sesijon.
„Poslastičarstvo za klince!“ je puno zabavnih i jednostavnih recepata za pravljenje kolača koje mogu da prave sama deca uz malu pomoć i (nenametljivo) nadgledanje odraslih. Ova knjiga dozvoljava deci da budu majstori u kuhinji i da imaju svoj mali projekat pravljenja kolača, da se osećaju samostalno i budu ponosni na svoje delo.
Svi prisutni uživali su u umeću malih poslastičara i svojim najmlađima i najmilijima obezbedili kuvar „Poslastičarstvo za klince!“ po specijalnom popustu od 30%.