Laguna - Bukmarker - Pet uspešnih godina knjižare Delfi SKC i svečano otvaranje Delfi Skvera - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Pet uspešnih godina knjižare Delfi SKC i svečano otvaranje Delfi Skvera

Najveća i najlepša knjižara na Balkanu Delfi SKC sa svojim posetiocima proslavila je svoj peti rođendan u petak, 17. oktobra.

Pored fenomenalnih popusta koji su bili obezbeđeni samo za tu priliku, mnogobrojni posetioci od 18 sati uživali su u druženju sa najprestižnijim srpskim piscima kao što su Vanja Bulić, Marko Vidojković, Marko Šelić Marčelo, Igor Marojević, Ljubivoje Ršumović, dr Nele Karajlić, Aleksandar Ilić, Simonida Milojković, Natalija Dević, Luka Mičeta, Dejan Lučić i drugi.



Knjižara Delfi SKC i brend B.U. pripremili su poklon iznenađenje za svakog kupca. Pored toga, za sve kupce obezbeđene su i zanimljive akcije kada su drugi izdavači u pitanju. Prijatelji Lagune – Danijela commerce, poslastičarnica Bacio, Lomax, Bioten, Str8, Eveline kozmetika i Jugoslovensko dramsko pozorište – takođe su svojim proizvodima uveličali slavlje i obradovali posetioce poklonima.

U želji da se pomere granice postojećih standarda u domaćem knjižarstvu, knjižara Delfi SKC ljubiteljima knjige nudi nov, savremen koncept knjižarstva i više od 80.000 naslova. Najveća i najlepša knjižara u ovom delu Evrope posetiocima nudi sve knjige domaćih izdavača, veliki izbor knjiga na engleskom i francuskom jeziku, gift program, multimediju i igrice, kao i ulaznice za sve događaje. U okviru knjižare radi i Delfi Café koji je postao popularno mesto okupljanja poštovalaca knjige.

U periodu od pet godina knjižaru Delfi SKC posetilo je više od milion ljudi – čitav jedan grad ljubitelja pisane reči. Pored toga, knjižara je ugostila mnogobrojne domaće i strane autore, bila domaćin manifestacije „Noć knjige“ i učestvovala na Sajmu knjiga. Uživajte u čitanju i čitajte sa uživanjem, jer su u knjižari Delfi SKC sve dobre knjige na jednom mestu.
 
Istog dana obeleženo je i svečano otvaranje Delfi Skvera. Tim povodom pripremljena su takođe brojna iznenađenja i popusti.

Tokom celog dana u Delfi Skveru posetioci su uživali u popustima i poklonima iznenađenja.

Delfi Skver je jedinstveno mesto koje pruža odličnu uslugu i sjajne artikle koji su retko dostupni na našem tržištu. U Delfi Skveru očekuje vas bogat asortiman najraznovrsnijih artikala, proizvoda renomiranih evropskih dizajnera i brendova od školskog i pisaćeg pribora, rančeva, torbi do suvenira Beograda. Ne propustite popularne artikle Santoro i sjajne Clairefontaine torbe, novčanike, sveske, ogledalca… Obradujte drage osobe ekskluzivnim setovima olovaka, agendama, prelepim šoljama. Ovde, između ostalog, možete naći igre i gedžete, ramove za slike, foto-albume, kalendare i još mnogo drugih fenomenalnih artikala.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

kako je najveći gitarista perua mogao ostati anoniman posvećujem vam svoju tišinu marija vargasa ljose u prodaji od 2 oktobra laguna knjige Kako je najveći gitarista Perua mogao ostati anoniman – „Posvećujem vam svoju tišinu“ Marija Vargasa Ljose u prodaji od 2. oktobra
27.09.2024.
„Posvećujem vam svoju tišinu“ Marija Vargasa Ljose govori nam o liku imena Tonjo Aspilkueta, koji je svoj život posvetio kreolskoj muzici. Nesumnjivo je njen najveći poznavalac i kolekcionar u celom P...
više
svaka odluka otkriva deo naše duše dijalog o zlu i dobru đorđa lebovića i zlate lebović jakovljević u prodaji od 1 oktobra  laguna knjige Svaka odluka otkriva deo naše duše – „Dijalog o Zlu i Dobru“ Đorđa Lebovića i Zlate Lebović Jakovljević u prodaji od 1. oktobra.
27.09.2024.
Posle sjajnog, uzbudljivog i potresnog autobiografskog romana „Semper idem“ objavljenog posthumno, čitaoci i svekolika srpska književnost biće bogatija za „Dijalog o Zlu i Dobru“, knjigom upoznavanja ...
više
vodič za one koji previše razmišljaju u ratu s mozgom hejli moris u prodaji od 1 oktobra laguna knjige Vodič za one koji previše razmišljaju – „U ratu s mozgom“ Hejli Moris u prodaji od 1. oktobra
27.09.2024.
Stiže nam knjiga „U ratu s mozgom“ Hejli Moris, osvežavajuća priča o savremenom životu, napisana poput ispovesti najboljoj drugarici. Autorka, poznata po humorističkom pristupu, kroz duhovite, ponekad...
više
doživite starway magiju od 26 do 30 septembra  laguna knjige Doživite StarWay magiju od 26. do 30. septembra!
26.08.2024.
Iskusite „StarWay magiju“ od 26. do 30. septembra 2024 – i iskoristite 30% popusta na popularne Lagunine naslove iz žanrova epske i naučne fantastike, horora, tinejdž romana, grafičkih novela i mangi,...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.