Laguna - Bukmarker - Učenje igara u Dice Areni – „Rat u Zemlji čuda“ - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Učenje igara u Dice Areni – „Rat u Zemlji čuda“

Od srede 9. oktobra 2024. počinjemo sa novim ciklusom dobro poznatog druženja – Učenje igara u Dice Areni. Ovoga puta bavimo se igrom „Rat u Zemlji čuda“. Igrače očekuje čak šest termina za savladavanje pravila igre, i to počev od srede 9. oktobra. Naredni termini su 11, 16, 18, 23, i 25. oktobar.


 
Novina koja očekuje sve igrače nakon učenja igre je turnir koji će biti organizovan nedelju dana posle završetka ciklusa učenja igre, u subotu 2. novembra.
 
Svaka sesija učenja nove igre će počinjati u 18.00 i trajaće do 21.00. Za svaki termin može se prijaviti maksimalno pet osoba. Prijave za učenje igre i sam turnir ostvaruju se preko Dice Arena društvenih mreža (Fejsbuk, Instagram, TikTok), kao i na licu mesta, u klubu u SKC-u.
 
Učenje igre se ne naplaćuje i biće besplatan ulaz za osobe koje su se prijavile. Sve ostale aktivnosti u klubu će se odvijati uobičajeno.
 
Rok za prijavu na turnir „Rat u Zemlji čuda“ je tri dana pre početka. Učestvuje 12 igrača podeljenih u tri ekipe. Okupljanje učesnika je u 10.30, dok turnir počinje u 11 sati. Mesto igrača za stolom će se određivati vađenjem papirića sa imenom i prezimenom na licu mesta, 15 minuta pre početka turnira.
 
Svaka partija traje do dva i po sata, uz 15 minuta pauze između svake partije.

U 13.30 počinje druga eliminaciona faza, u 16.00 polufinale i u 18.30 finale. Igra se po sistemu eliminacije: prvo, drugo i treće mesto iz svake ekipe ide dalje, tako da formira dva stola po šest igrača, i odatle prvo i drugo mesto idu u finale, gde formiraju jedan sto sa četiri igrača.
 
Kotizacija za učešće na turniru iznosi 800 dinara po osobi.
 
Za one koji se pokažu kao najbolji na kraju turnira spremili smo vredne nagrade. Za osvojeno 1. mesto na takmičenju, na poklon se dobija društvena igra „Rat u Zemlji čuda“. Drugo mesto nagradićemo Delfi gift vaučerom u iznosu od 3000 dinara za kupovinu u Delfi knjižarama i Dice Areni, trećeplasirani dobija Delfi gift vaučer u iznosu od 2000 dinara za kupovinu u Delfi knjižarama i Dice Areni, dok četvrtoplasirani dobija dnevnu kartu za dve osobe u Dice Areni.
 
Sve informacije možete pronaći na Instagram profilu Dice Arene ili na broj telefona: 011/4048-038.
 
Dođite da se igramo zajedno!


Podelite na društvenim mrežama:

spremite se sajamski dani od 14 do 29 oktobra laguna knjige Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra
04.10.2024.
I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!   U slučaju da ne...
više
 tajne zanata nova knjiga miroslava miškovića u pretprodaji od 4 oktobra laguna knjige „Tajne zanata“ – nova knjiga Miroslava Miškovića u pretprodaji od 4. oktobra
04.10.2024.
Osnivač i vlasnik Delta Holdinga Miroslav Mišković objavljuje svoju drugu knjigu – „Tajne zanata“, zbirku kratkih priča iz karijere autora koja traje skoro pola veka. Knjiga je zasnovana na pri...
više
učenje igara u dice areni rat u zemlji čuda  laguna knjige Učenje igara u Dice Areni – „Rat u Zemlji čuda“
04.10.2024.
Od srede 9. oktobra 2024. počinjemo sa novim ciklusom dobro poznatog druženja – Učenje igara u Dice Areni. Ovoga puta bavimo se igrom „Rat u Zemlji čuda“. Igrače očekuje čak šest termina za savladavan...
više
o ediciji autsajderi porazi i pokoja gorka pobeda laguna knjige O ediciji „Autsajderi“: Porazi i pokoja gorka pobeda
04.10.2024.
Poniboj Kertis ima 14 godina, živi u problematičnom kraju negde u Americi i glavni je lik romana Suzan E. Hinton „Autsajderi“ (1967). Edgar Vibo je sedamnaestogodišnjak, zatičemo ga u Istočnom Berlinu...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.