Laguna - Bukmarker - Veliki broj biblioteka pridružio se Noći knjige - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Veliki broj biblioteka pridružio se Noći knjige

Veliki broj biblioteka pridružio se Noći knjige
 
I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se mnogobrojne biblioteke iz Srbije i regiona koje će organizovati posebne popuste i programe za čitaoce.
 
Biblioteka grada Beograda tokom celog dana omogućiće popust od 50% na godišnju članarinu.
 
Narodna biblioteka Srbije 16, 18. i 19. decembra odobrava popust od 30% na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižarama Delfi tokom Noći knjige, 15. decembra 2017.
 
Čitava mreža Biblioteke „Milutin Bojić“ u Beogradu 15. decembra odobrava popust od 60% na godišnju članarinu.
 
Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ tog dana odobrava popust od 50% na godišnju članarinu za 2018. godinu za prva tri člana koji se prijave tog dana.
 
Narodna biblioteka Užice 15. decembra odobrava popust od 50% na godišnju članarinu.
 
Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini tokom celog dana odobrava popust od 40% na godišnju članarinu.
 
Gradska biblioteka u Novom Sadu i ove godine će učestvovati u manifestaciji Noć knjige. Odeljenje „Đura Daničić“ biće otvoreno do 22 sata, gde će Novosađani od 17 sati moći da se upišu u biblioteku i dobiju popust na članarinu od 50%. U fondu Odeljenja biće izložena top-lista najčitanijih Laguninih izdanja u Gradskoj biblioteci u Novom Sadu.
 
Leskovački kulturni centar je pripremio program pod nazivom „Književna insomanija“ (noćna smena čitača) koji će 15. decembra trajati od 17 sati do ponoći.
17.00 – „Sricanje knjige“ – susret literaraca osnovnih škola sa gostima, pesnicima za decu.
18.00 – „Tinejdž pera“ – muzičko-veče pesnika srednjoškolaca sa gostima.
19 sati – „Knjiga za budnu noć“ – Danilo Kocić: „Prof. dr Dušan А. Janjić – Život i misao, hrestomatija i komentari“.
20.30 – „Knjiga budilica“ – poetsko-muzički maraton.
 
Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu tog dana od 19 sati do ponoći odobrava popust od 50% na godišnju članarinu.
 
Gradska biblioteka „Atanasije Stojković“ u Rumi 15. decembra organizuje druženje sa zavičajnim piscima. Pesnik Dušan Novaković održaće poetsko veče, a u holu biblioteke biće organizovana prodajna izložba njihovih izdanja sa popustom do 50%.
 
Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu 15. decembra odobrava popust od 20% na godišnju članarinu.
 
Biblioteka „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu tog dana omogućava popust od 50% na godišnju članarinu.
 
Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici tog dana omogućava popust od 40% na godišnju članarinu.
Gradska biblioteka Pančevo 15. decembra omogućava popust od 50% na godišnju članarinu.
 
Biblioteka „Branko Radičević“ u Lebanu tog dana omogućava besplatno učlanjenje na dečjem i odraslom odeljenju.
 
Narodna biblioteka „Miodrag Borisavljević“ u Apatinu 15. decembra od 17 sati do ponoći nudi besplatno učlanjenje.
 
Javna ustanova Narodna biblioteka „Njegoš“ u Nikšiću tog dana poklanja pet članarina za odrasle i deset članarina za decu.
 
Ostanite budni uz Noć knjige i imaćete priliku da se upoznate sa novim naslovima, kupite knjige po izuzetno povoljnim cenama, družite se sa svojim omiljenim piscima, a uz svaku kupovinu dobićete i poklone prijatelja manifestacije.
 


Podelite na društvenim mrežama:

spremite se sajamski dani od 14 do 29 oktobra laguna knjige Spremite se! Sajamski dani od 14. do 29. oktobra
03.10.2024.
I ovaj oktobar donosi mnogo radosti svim ljubiteljima knjige! Sajam knjiga je naša najvažnija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje, a čitaoci ne propuštaju Sajam!   U slučaju da ne...
više
bojan leković predstavlja knjigu 200 kila šta zna emigrant šta je korporacija  laguna knjige Bojan Leković predstavlja knjigu „200 kila: Šta zna emigrant šta je korporacija“
03.10.2024.
Bojan Leković, osnivač i CEO kompanije KupujemProdajem, koja je od 2008. do danas izrasla u najveću internet platformu u Srbiji i jednu od 100 najvećih na svetu u branši sajtova za oglašavanje, nakon ...
više
 zabava za dokone kćeri ane ristović posle četvrt veka u novom ruhu od 4 oktobra laguna knjige „Zabava za dokone kćeri“ Ane Ristović posle četvrt veka u novom ruhu od 4. oktobra
03.10.2024.
Novo, obnovljeno izdanje nagrađene zbirke pesama „Zabava za dokone kćeri“, ovogodišnje dobitnice nagrade „Vasko Popa“ Ane Ristović, čije pesme odišu intimnim glasom nezavisne žene koja govori o parado...
više
promocija bečkog romana dragana velikića 8 oktobra laguna knjige Promocija „Bečkog romana“ Dragana Velikića 8. oktobra
03.10.2024.
Dvostruki dobitnik Ninove nagrade Dragan Velikić nedavno je objavio svoje novo književno delo – „Bečki roman“. Kulturna javnost je sa nestrpljenjem iščekivala ovo delo, a kada se pojavilo u knjižarama...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.