Laguna - Bukmarker - Završen uzbudljiv šesti dan na Laguninom štandu - Knjige o kojima se priča
VestiIntervjuiPromocijeAkcijeKnjiževni klubPrikazi#knjigoljupci#TriRajkeVideoKolumneNagradeKalendar

Završen uzbudljiv šesti dan na Laguninom štandu

I petak, 25. oktobar, na štandu Lagune ulepšali su naši mnogobrojni verni čitaoci koji su uživali u gostovanjima pisaca, poklonima, ekskluzivnim naslovima i sjajnim akcijama.

Na Laguninom štandu je Dragana Jovanović potpisivala svoju knjigu „Sreća je u nama“. Dragana Jovanović sa mnogo ljubavi i saosećanja vodi čitaoce do najvišeg životnog cilja – dostizanja sreće.

„S obzirom na to da mi je ovo prvi Sajam knjiga na kojem sam u svojstvu autora a ne kupca, sve ovo mi deluje još ozbiljnije i inspirativnije za dalje pisanje. Laguna je izdavačka kuća koja prati pisca, podržava ga, te sam prezadovoljna komunikacijom koju imam sa njima. Kroz Sajam knjiga uspevam još neposrednije da dođem u vezu sa svojim čitaocima i tako bolje upoznam njih i njihove želje“, istakla je Dragana Jovanović.

Autor bestselera „Konstantinovo raskršće“, „Duge noći i crne zastave“ i „Znamenje anđela“ Dejan Stojiljković mnogobrojnim obožavaocima na štandu Lagune potpisivao je svoje knjige.

„Volim da dođem na Sajam jer je to najveći praznik za knjige. Laguna kao i uvek dominira baš ako i Arsenal u Premijer ligi. Srećan sam što vidim drage kolege, pisce, urednike koje nemam priliku često da srećem i, naravno, najveću radost mi pružaju čitaoci i susret sa njima, jer ipak je to ono najvažnije“, rekao je Dejan Stojiljković.

Čitaoci naklonjeni istorijskim prosedeima i nacionalnoj istoriji uživali su u druženju sa najčitanijim savremenim srpskim piscem Vukom Draškovićem, koji je svoj roman „Tamo daleko“ potpisivao na štandu Lagune. Veliki broj posetilaca je u nekoliko redova nestrpljivo čekao svoj potpisan primerak knjige „Tamo daleko“ i fotografiju sa autorom.

„Svake godine je sve manje posetilaca na Sajmu knjiga i svake godine sve veće osiromašenje naroda, jer upravo taj siromašni svet čita knjige, a obesno bogati ne bi bili tako bogati da su čitali knjige“, istakao je Vuk Drašković.

Dobitnik više srpskih i međunarodnih nagrada za književnost Svetislav Basara zatvorio je šesti dan Sajma na Laguninom štandu svojim gostovanjem i potpisivanjem nove knjige „Gnusoba“.

„Sajam je komercijalna manifestacija, neki bi rekli vašar knjiga, gde se ne prodaju samo romani i priče, već i stručne knjige, i to ne treba mešati. Ipak, nama je Sajam knjiga potreban jer je to jedini put tokom godine kad su svetla medija uperena na književnost i pisce, a to je preko potrebno ovom polupismenom narodu. Što se tiče mojih knjiga, i moje izdavačke kuće Laguna, prezadovoljan sam odnosom izdavača prema mojim knjigama i meni, i smatram da je Laguna najprofesionalniji izdavač u Srbiji. Moj novi roman ʼGnusobaʼ već posle nedelju dana doživeo je drugo izdanje i srećan sam zbog toga“, rekao je Svetislav Basara.

Imate još samo dva dana do kraja Sajma knjiga, s toga ne propustite sjajnu akciju koja vam nudi 3 naslova od mogućih 200 po specijalnoj ceni od 499 dinara.

Obradujte sebe i sebi drage osobe ekskluzivnim naslovima kao što su to roman „Žabe“ dobitnika Nobelove nagrade Mo Jena, novi roman nobelovca Marija Vargasa Ljose „Diskretni heroj“, „Priča o ljubavi i tami“ Amosa Oza, novi roman Gorana Skrobonje „Sva Teslina deca“ i mnogim drugim.

Naši dragi prijatelji kompanije Bambi, Schweppes, Naše zrno, Oriflame, Esi, Big tooth i vinarija Mačkov podrum učinili su sve da druženje sa omiljenim piscima bude prijatnije i lepše.

  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna
  • laguna


Podelite na društvenim mrežama:

mir je sve što nam treba predstavljena knjiga povratak u mir siniše ubovića laguna knjige Mir je sve što nam treba – predstavljena knjiga „Povratak u mir“ Siniše Ubovića
20.09.2024.
Nije postojao bolji način da Siniša Ubović dođe na promociju svoje knjige „Povratak u mir“, na koju je zbog velike gužve u gradu (čitaj igrala je Crvena zvezda) kasnio 15 minuta, nego da na delu prove...
više
ante tomić volim da kod čitalaca stvorim ugodno osećanje laguna knjige Ante Tomić: Volim da kod čitalaca stvorim ugodno osećanje
20.09.2024.
Govori se često da nas izbeglice ugrožavaju, da će uništiti naš način života i kulturu. Meni je bilo bitno da napišem da smo se mi na Mediteranu uvek mešali, da je ovo naš zajednički zavičaj, i hrišća...
više
predstavljanje knjige put carstva vranama na radost 24 septembra laguna knjige Predstavljanje knjige „Put carstva: Vranama na radost“ 24. septembra
20.09.2024.
U utorak 24. septembra od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljena knjiga Mladena Nestorovića „Put carstva: Vranama na radost“.   O knjizi će, pored autora, govo...
više
prikaz romana zmajeva žena ane atanasković  laguna knjige Prikaz romana „Zmajeva žena“ Ane Atanasković:
20.09.2024.
Često se setim da je moja nastavnica srpskog jezika, koja mi je i dan-danas uzor, rekla da profesori književnosti ne moraju da znaju sadržaj svih književnih dela koja su pročitali nego treba da budu o...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.