Pored svakog artikla nalazi se dugme „Dodaj u korpu“ – kliknite na njega i artikal će automatski biti dodat u Vašu korpu.
Artikle u korpu možete na isti način dodati i sa svoje liste želja. U svakom trenutku pogledom na korpu u gornjem desnom uglu ekrana možete da vidite koliko artikala imate u korpi.
Kada ste odabrali sve artikle koje želite da kupite, kliknite na korpu u gornjem desnom uglu ekrana i otvoriće vam se obrazac za kupovinu.
Odabrane knjige možete platiti karticom, pouzećem ili uplatom na račun.
Troškovi dostave su 220 dinara za plaćanje karticom i uplatom na račun, i 220 dinara za pouzeća.
Troškovi isporuke za inostranstvo su 2990 dinara – pakete isporučuje DHL.
„Originalno delo! Triler koji vas smesta uvlači u priču.“
– Kapprakt
Nakon saobraćajne nesreće sa fatalnim ishodom u kojoj je kao tinejdžer učestvovao, Aleks je ostao sam. Nezaposlen je, a samopouzdanje mu je dotaklo dno. Zato neće oklevati nijednu sekundu kad mu ponude posao pomoćnog kuvara u čuvenom restoranu s Mišlenovom zvezdom Sever koji se nalazi u planinama Jemtlanda.
Posao je mukotrpan i težak, a Aleks će ga dodatno zakomplikovati kada se zaljubi u Alis Duval. Ona je prilično starija od njega, manipulativna, vlasnica je Severa i udata žena. Alisine tajne i Aleksova prošlost neće biti od pomoći kada momak bude uvučen u splet laži, seksa, pretnji i ucena.
Sever je zadivljujući psihološki triler koji zadire u mračno podnožje fine gastronomske scene. Priča koja istražuje ranjivost ljudi, eksploataciju i zloupotrebu moći.
„Sever će vas odmah osvojiti. Svirepa atmosfera sveta iza kulisa čuvenog restorana idealna je za triler pun seksa, laži i kulinarskih užitaka.“
– Ölandsbladet
„Izvanredno, snažno, napeto i dobro začinjeno.“
– Upsala Nya Tidning
Koliko daleko mogu ici ljudi sa svojim niskim pobudama, strastima, ljubomorom, osvetom? Pomazu li postenje, preuzimanje krivice drugoga na sebe, do kakvog pozitivnog zivotnog obrta dovodi kajanje? Isplati li se upornost, vrednoca i ljubav ka poslu koji volite? Ukoliko volite psiholoske trilere, svedske pisce koji su u ovoj sferi majstori svog zanata, poznate restorane, specijalitete i atmosferu kuvanja i uzurbanosti kako bi svaki gost renomirane firme bio zadovoljan i dosao ponovo, onda je ovaj roman prava poslastica za vas. Meni je mnogo prijao svojom kombinacijom svega do sada navedenog. Pritom naucih nesto o luksuznom kombinovanju raznih jestivih sastojaka, zacina, "malih tajni velikih majstora kuhinje".
Sve u svemu, ove dve knjizevnice napravile su delo itekako vredno citanja i uranjanja u atmosferu greha, misterije, pozude, ali i konacnog izbavljenja. Sreca da postoji i drugi deo-"Jug"-koji jedva cekam da procitam i verujem-isto ovoliko se odusevim. Verujem da cete i vi...
Одлично штиво. Ово је роман који испитује рањивост људи, кајање, искупљење и злобу. Опасно је када су злобни људи на положају, јер тада почну да се играју Бога, а то на крају има фаталне последице. Такође, порука романа је да појединац треба да пази с ким ступа у контакт и кога ће да одабере за пријатеља, јер нису сви људи добронамерни. Наочиглед изгледа да су добронамерни, али често то није тако, и такви људи нам забију нож у леђа када се најмање надамо. Поред тога, можете сазнати доста о кулинарству и о томе како функционишу савремене кухиње. На неки начин, кроз овај роман можемо видети како функционише савремени свет. Људи се понашају као роботи, свако гледа само себе и на колеге не обраћа ни пажњу а камоли да им помогне, и свако хоће да напредује тако што ће да саботира другог. Како преживети у тако суровом свету и како изаћи као победник, сазнаћете од Алекса, јунака овог романа.
Pred vama je uzbudljivo štivo koje će vas uvesti u svirepu atmosferu sveta iza kulisa čuvenog restorana. Da biste opstali u tom svetu, morate poštovati hijerarhiju, pogotovo ako se nalazite u istoj si...
Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.