Laguna - Suzan Pirs Tompson - Knjige o kojima se priča

Suzan Pirs Tompson

Dr Suzan Pirs Tompson je vanredna profesorka neurologije i kognitivnih nauka na Univerzitetu u Ročesteru i stručnjak na polju psihologije ishrane. Ona je predsednica Instituta za održivi gubitak težine i osnivačica i direktorka Brajt lajn solušns, kompanije posvećene pomaganju ljudima da postignu dugoročan, održiv gubitak težine. Njen program koristi najsavremenija istraživanja kako bi objasnio na koji način mozak blokira gubitak težine i svakog dana uči ljude kako da isprave tu nepravilnost i žive Srećan, Vitak i Slobodan život. Živi u Pitsfordu, u državi Njujork, sa mužem i trima ćerkama.

Program ishrane koji menja život – sada kao dragoceni kuvar

07.06.2021.
Dopada mi se jednostavnost ove knjige, boje u njoj, istina i inspiracija od svih ljudi koji su doprineli njenom nastanku. Sviđa mi se i to što postoje tabele u kojima su dati prikazi za određene namir...
više

Prikaz knjige „Pravilna linija ishrane – Zvanični kuvar“ Suzan Pirs Tompson

25.03.2021.
Pratim program Pravilne liniju ishrane Suzan Pirs Tompson još od jula 2018, a gubitak od 30 kilograma uspešno održavam od jula 2019. godine. Kao neko ko je celog života bio na dijetama, mogu vam reći ...
više

Kratak prikaz knjige „Pravilna linija ishrane“ – neuropsihologija održivog gubitka težine

17.07.2019.
Mnogi ljudi se muče sa pravilnom ishranom i održavanjem idealne težine. Počnu sa nezdravim obrascima ekstremnih dijeta zbog kojih se posle prejedaju i zato nikada ne nađu sredinu koju traže kako bi po...
više

Prikaz knjige „Pravilna linija ishrane: Naučite da živite zdravi, vitki i slobodni“

24.05.2019.
Tokom prethodnih godina neprestano su se pojavljivale nove dijete koje su brzo postajale popularne, ali su isto tako i nestajale sa scene. Takva brzina prihvatanja i odbacivanja određenih načina ishra...
više

Najpopularnije dijete dokazuju da smo poprilično ekstremni kada je ishrana u pitanju

23.01.2019.
Tokom prethodnih godina neprestano su se pojavljivale nove dijete koje su brzo dobijale na popularnosti, a zatim brzo i nestajale sa scene. Takva brzina prihvatanja i odbacivanja određenih načina ishr...
više

Zašto je korisna knjiga „Pravilna linija ishrane“

15.11.2018.
Da, ovo je knjiga o dijeti i brojne preporuke neće iznenaditi one koji su pokušali, a nisu uspeli da istraju u tome. Međutim, pristup Tompsonove je drugačiji i mislim da tu ima nečega. Ona se u ovoj k...
više

Doktorka Suzan Pirs Tompson o „Pravilnoj liniji ishrane“

26.07.2021.
Zdravo svima! Moje ime je Suzan Pirs Tompson i često me pitaju: „Šta je to pravilna linija ishrane?“ Postoji nekoliko odgovora na to pitanje, a ja želim da sa vama podelim neke. Mogli bismo da ...
više

Dozvolite vašoj deci slatkiše za Uskrs – ali ne i tokom cele godine

10.04.2019.
U svojoj knjizi „Pravilna linija ishrane“ Suzan Pris Tompson govori o zavisnosti od šećera i belog brašna. U ovom tekstu ona objašnjava zašto je važno da kontrolišemo unos šećera kod najmlađih. Izm...
više

Suzan Pirs Tompson: Žudnja je siguran znak da su šećer i brašno oteli vaš mozak

27.02.2019.
Ne sećam se tačno gde sam prvi put čula za Suzan Pirs Tompson i njenu, po Njujork Tajmsu, bestseler knjigu, „Pravilna linija ishrane“, ali se sećam da se jednog dana iznenada pojavila gotovo svuda. Ak...
više

Šest pitanja za Suzan Pirs Tompson, autorku „Pravilne linije ishrane“

20.12.2018.
Ako ste ikada posetili sajt Suzan Pirs Tompson ili pogledali neki od njenih videa, mogli ste videti da je reč o živahnoj osobi koja govori sa mnogo razumevanja, predano i jasno. Njen pristup i znanje ...
više

Sasvim nov pristup dijeti – „Pravilna linija ishrane – zvanični kuvar“ u prodaji od 25. marta

22.03.2021.
U prvoj knjizi „Pravilna linija ishrane“ doktorke Suzan Pirs Tompson dobili smo jasne instrukcije kako da se hranimo i kako svaki naš obrok treba da izgleda, ali tu nije bilo konkretnih uputstava za n...
više

Razgovori s povodom - „Pravilna linija ishrane“

10.04.2019.
U okviru serijala „Razgovor s povodom“, u utorak 9. aprila u Delfi Caféu u SKC-u, predstavljena je knjiga „Pravilna linija ishrane“ dr Suzan Pirs Tompson. Ova knjiga daje objašnjenje zašto oni koji oč...
više

Kako da smršate, ali stvarno – „Pravilna linija ishrane“

03.04.2019.
Razgovor o knjizi „Pravilna linija ishrane“ dr Suzan Pirs Tompson u okviru serijala „Razgovor s povodom“ održaće se u utorak 9. aprila od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u (Kralja Milana 48).   O k...
više

„Pravilna linija ishrane“ Suzan Pirs Tompson u prodaji od 8. novembra

07.11.2018.
Imate problema sa prekomernom težinom? Stalno ste na nekim dijetama ili posebnim režimima ishrane, ali su rezultati gotovo nikakvi ili jedva vidljivi? Naučite da živite zdravi, vitki i slobodni. U ...
više
radno vreme delfi knjižara za vreme praznika 11 novembra 2024  laguna knjige Radno vreme Delfi knjižara za vreme praznika 11. novembra 2024.
08.11.2024.
Tokom državnog praznika – Dan primirja u Prvom svetskom ratu – Delfi knjižare rade po neizmenjenom radnom vremenu. Kada je reč o onlajn porudžbinama – kurirska služba u ponedeljak 11. novembra neće...
više
dragan velikić navika guši svaku pobunu laguna knjige Dragan Velikić: Navika guši svaku pobunu
08.11.2024.
„Pisac obično od fikcije stvara stvarnost. U ovom slučaju pisac od stvarnosti stvara fikciju“, rekao je na promociji nove knjige dvostrukog dobitnika Ninove nagrade Dragana Velikića istoričar ume...
više
ana atanasković trudim se da pamtim ono što je plemenito laguna knjige Ana Atanasković: Trudim se da pamtim ono što je plemenito
08.11.2024.
Ana Atanasković, spisateljica iza koje stoje romani koji se čitaju u dahu, ponosna Kruševljanka koja je zaljubljena u Beograd i u istoriju svog naroda, otkriva tajne svog najnovijeg romana „Zmajeva že...
više
uzbudljiv psihološki triler sve što nikad nismo izgovorili sloun harlou u prodaji od 12 novembra laguna knjige Uzbudljiv psihološki triler: „Sve što nikad nismo izgovorili“ Sloun Harlou u prodaji od 12. novembra
08.11.2024.
Triler koji će vas držati u neizvesnosti sve do poslednje stranice, „Sve što nikad nismo izgovorili“ Sloun Harlou, mračna je ljubavna priča s mnoštvom obrta i napetosti. Iako su prošli meseci ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.