Laguna - Megan Ramos - Knjige o kojima se priča
Megan Ramos

Megan Ramos

Megan Ramos je kanadski klinički istraživač i stručnjak za terapeutsko gladovanje i ishranu sa niskim vrednostima ugljenih hidrata, koja je savetovala više od 14.000 ljudi širom sveta. Odvažna u prevazilaženju sopstvenih zdravstvenih tegoba putem gladovanja, dijeta i promenjenog načina života, suosnivač je Intensive Dietary Management i The Fasting Method. Posvetila je život obrazovanju i podršci onima koji žele da ponovo preuzmu kontrolu nad sopstvenim zdravljem. Megan živi u Torontu, u Kanadi, s mužem i dva hrta. Predsednica je neprofitne organizacije Public Health Collaboration Canada (PHC Canada) i član je redakcije Journal of Insulin Resistance.

Foto: Calvin Thomas

Delfi Kutak je pročitao: „Živite stalno, gladujte povremeno“

05.11.2021.
Knjiga je kupljena jer sam nabacila nekoliko kilograma prošle godine tokom zatvaranja zbog pandemije virusa kovid 19. I ubrzo je zaboravljena na polici. Skupljala je prašinu. U septembru, kada sam kre...
više

Prikaz knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“

07.10.2021.
Teško je dati ocenu ovakvoj vrsti knjige, ali sam stvarno uživala u njoj. Već sam pročitala jednu knjigu Džejsona Fanga, međutim, ova je napisana lakim, opuštenim stilom. Nju potpisuju Džejson Fang, n...
više

Koristan vodič za post: „Živite stalno, gladujte povremeno“

06.07.2021.
Pre nekoliko nedelja sam pročitala „Kod gojaznosti“ i ta knjiga mi je promenila život. Preispitala sam svoje stavove o hrani i jedem više nego što mi je ijedna dijeta preporučivala. Kakvo otkrovenje! ...
više

Prikaz knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“

11.06.2021.
Poslednjih godina ponovo je oživelo interesovanje za gladovanje kao strategiju u borbi protiv gojaznosti i čitavog niza drugih zdravstvenih problema, a kanadski lekar Džejson Fang je vodeći stručnjak ...
više

Doktor Džejson Fang: Naše telo nije glupo – u suprotnom bismo do sada izumrli

21.05.2021.
Jedan od autora knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“, doktor Džejson Fang gostovao je u emisiji Luisa Hovsa i govorio o gladovanju i načinima na koje možemo da gubimo suvišne kilograme. R...
više

Kako da vam povremeno gladovanje postane navika, a vi – vitkiji i zdraviji

17.05.2021.
Autori knjige „Živite stalno, gladujte povremeno“ potrudili su se da iz različitih perspektiva provedu čitaoce kroz osnove sve popularnijeg režima ishrane – povremenog gladovanja. Osim uspešnog mršavl...
više
uz banca intesa mastercard kreditne kartice popust 25  laguna knjige Uz Banca Intesa MASTERCARD kreditne kartice popust 25%
21.11.2024.
Odlična vest za sve ljubitelje dobrih knjiga i društvenih igara je da Banca Intesa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju sa uspešnom saradnjom i omogućavaju specijalne popuste.   Do 30. novem...
više
dragutin minić karlo svet iz ugla jednog srbina laguna knjige Dragutin Minić Karlo: Svet iz ugla jednog Srbina
21.11.2024.
Svaki trenutak u knjizi satiričnih putopisnih priča „Nacionalistička geografija“ stvarno je doživljen i predstavlja lični utisak začinjen sa malo satire koja stavlja osmeh na lice, ali ponegde malo i ...
više
 ulaganje u znanje je moja životna filozofija održana promocija knjige tajne zanata miroslava miškovića laguna knjige „Ulaganje u znanje je moja životna filozofija“ – održana promocija knjige „Tajne zanata“ Miroslava Miškovića
21.11.2024.
U svečanoj atmosferi Sava centru 20. novembra 2024. održana je promocija knjige „Tajne zanata“, najnovijeg dela Miroslava Miškovića, jednog od najuticajnijih preduzetnika u regionu.   Promo...
više
uspešne promocije karajlića i ljubenovića u kostolcu laguna knjige Uspešne promocije Karajlića i Ljubenovića u Kostolcu
21.11.2024.
U Domu kulture u Kostolcu, u okviru manifestacije „Novembarski dani kulture“, 13. i 19. novembra svoje književno stvaralaštvo predstavili su Dr Nele Karajlić i Bojan Ljubenović.   Dr Nele K...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.