Laguna - Milovan Mića Stojanović - Knjige o kojima se priča
Milovan Mića Stojanović

Milovan Mića Stojanović

Milovan Mića Stojanović, profesor kulinarstva u čijim su specijalitetima uživali mnogi državnici i ugledne ličnosti, dva puta je ovenčan titulom svetskog kulinarskog prvaka. Autor je kultne knjige Kako sam skuvao istoriju, u kojoj je sažeo dvadeset godina iskustva na mestu glavnog Titovog kuvara.

U nastojanju da širokoj publici prikažu vrednosti domaće kuhinje, otac i sin Stojanović iz ogromne porodične riznice odabrali su savremene interpretacije onih jela koja smatraju reprezentativnim primerima nacionalnog kulinarskog bogatstva.
 

Nova izdanja domaćih autora

08.02.2024.
Latinično izdanje romana Dejan Stojiljkovića „Duge noći i crne zastave“ pred čitaocima će se uskoro naći u svom sedamnaestom izdanju. Oluja se približava... I tri viteza joj kreću u susret. Prvi da bi...
više

Nova izdanja domaćih autora

05.07.2023.
Na knjižarskim policama uskoro će se naći deseto izdanje zabavne, duhovite, pametne i originalne knjige „Prava istorija sveta“. Vrhunsko satirični sajt njuz.net pojavio se u štampanom izdanju i tako n...
više

Nova izdanja domaćih autora

27.09.2021.
Na knjižarskim policama uskoro će se naći peto izdanje knjige „Kuća od soli“ Miomira Petrovića. Arsenije Martinović, rimski student filozofije i trgovac umetničkim delima, angažovan je na prikupljanju...
više

Potražite Lagunine naslove na akciji Serbian week na Woltu

03.08.2021.
Knjige najbrže stižu do vas kad ih naručite preko Wolta. Specijalnu pogodnost i veliki popust imaće svi korisnici Wolta od 2. do 8. avgusta tokom akcije Serbian week, kojoj su se pridružile izd...
više

U kuvarima se kriju odlične ideje, iskoristite vreme u kući da isprobate nešto novo

16.04.2020.
Prošlo je više od sto dana otkako je planetu zapljusnula vest o prvom slučaju korona virusa. I ovako nešto još nismo doživeli – masovna samoizolacija širom planete. Primorani da menjamo svoju rutinu, ...
više

Predstavljen kuvar „Najbolja jela Srbije“

27.12.2017.
U autentičnom ambijentu „Mićine domaće kujne“ 25. decembra predstavljen je jedinstven kuvar „Najbolja jela Srbije“ koji su napisali čuveni Milovan Mića Stojanović i njegov sin Milan Stojanović. &...
više

„Najbolja jela Srbije“ Milovana Miće Stojanovića i Milana Stojanovića u prodaji od 24. oktobra

19.10.2017.
Kulinarski majstori Milovan Mića Stojanović i Milan Stojanović, u nastojanju da širokoj publici prikažu vrednosti domaće kuhinje, izdvojili su iz srpske kulinarske riznice najlepša jela koja se na tra...
više
letnja književna poslastica akcija 2 za 1 kupite jednu knjigu domaćeg autora, a drugu, jeftiniju, dobijate za 1 dinar laguna knjige Letnja književna poslastica: akcija „2 za 1“ – kupite jednu knjigu domaćeg autora, a drugu, jeftiniju, dobijate za 1 dinar
26.08.2025.
Ljubitelji domaće književnosti, imate razloga za radost! Od 13. do 31. avgusta 2025, u svim Delfi knjižarama i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, trajaće fenomenalna akcija „2 za 1“ koja će vam...
više
nedelja mangi od 21 do 28 avgusta 2025 30 na sve naslove u izdanju lagune laguna knjige Nedelja mangi od 21. do 28. avgusta 2025! 30% na sve naslove u izdanju Lagune
26.08.2025.
Povodom objavljivanja šestog dela mange „Obećana Nedođija“, svi koji od 21. do 28. avgusta 2025. nabavite pomenutu mangu, odobravamo popust od 30% na ostale naslove iz sve bogatijeg arsenala Laguninih...
više
ubaci trojku i osvoj popust u susret eurobasketu iskoristite sjajnu akciju za kupovinu tri ili više artikala  laguna knjige Ubaci trojku i osvoj popust: U susret Eurobasketu iskoristite sjajnu akciju za kupovinu tri ili više artikala!
26.08.2025.
U susret Eurobasketu u svim Delfi knjižarama i na sajtovima delfi.rs i laguna.rs, od 25. avgusta do 14. septembra važiće dodatni količinski popust od 15% za kupovinu tri i više artikala! Ne pro...
više
prikaz knjige rasulo poslednji veliki pisac srpskohrvatskog jezika laguna knjige Prikaz knjige „Rasulo“: Poslednji veliki pisac srpskohrvatskog jezika
26.08.2025.
Od Bokačovog „Dekamerona“ do danas forma novele je verovatno najsloženija kada je reč o pisanju proze. Jedan od razloga za tu tvrdnju je skliskost dotične forme, koja po razvoju fabule i broju likova ...
više

Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu na sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politikom korišćenja kolačiča.